systemen
producten
toewijding aan het milieu
Nederlands; Vlaams
German
French
75 jaar van Mapei
1937 - 2012: Mapei viert zijn 75-jarig bestaan
Van alle gebeurtenissen en belangrijke momenten in mijn leven, behoort dit jubileum zonder meer tot een van de meest bijzondere. Dit is het moment bij uitstek om terug te blikken op mijn persoonlijke geschiedenis en die van ons bedrijf en om conclusies te trekken over de wegen die we zijn ingeslagen. Maar een jubileum is meer dan dat. Momenten als deze vormen vooral een stimulans om met vertrouwen naar de toekomst te kijken en de tijd die komen gaat, vorm te geven.

Zo was het voor mij persoonlijk, maar zo was het ook voor Mapei. Mapei werd op 12 februari 1937 aan de rand van Milaan opgericht door mijn vader Rodolfo. Van een klein familiebedrijf heeft Mapei zich via verschillende fasen van constante groei verder ontwikkeld tot de multinational van vandaag, die actief is in alle markten ter wereld. Al geruime tijd staat de derde generatie van onze familie aan het roer van het familiebedrijf.

Tegenwoordig is Mapei internationaal leider op het gebied van lijmen en chemische producten voor de bouw en heeft het bedrijf vaste voet aan de grond op vijf continenten. Dit is een succes waar ik erg trots op ben en dat ik, zoals bij feestelijke gelegenheden gebruikelijk is, graag met iedereen deel die in de afgelopen jaren bij en met Mapei heeft gewerkt en ons heeft leren kennen.

Ik doel hierbij op de talloze klanten, werknemers, leveranciers, medewerkers en vrienden die in al deze jaren deel hebben uitgemaakt van de wereld van Mapei en ervoor hebben gekozen met ons samen te werken en mee te groeien. Mede dankzij hun inzet volhardt Mapei in een niet aflatende groei, ondanks de huidige crisis die in steeds meer sectoren en wereldwijd door steeds meer mensen gevoeld wordt.
meer
Video 75th
Never stop pedalling
Mapei Benelux S.A./N.V. Zoning Industriel - Rue de l'Avenir, 40 - B - 4460 Grâce-Hollogne - telefoon +32 (0) 4 239 70 70 - Fax +32 (0) 4 239 70 71 - mapei@mapei.be Cookie Policy Privacy Policy