sistemska rešenja
proizvodi
za┼ítita ┼żivotne sredine
U fokusu
13/09/2018
Mapei ÔÇô tradicionalno va┼í doma─çin na sajmu CERSAIE!
MAPEI NA CERSAIE 2018
Istra┼żite Mapei re┼íenja za polaganje kerami─Źkih plo─Źica na sajmu u Bolonji od 24. do 28. septembra
Galerija Mapei, Paviljon 25ÔÇô26

Inovacija, specijalizacija u gra─Ĺevinskom sektoru, sveobuhvatan asortiman proizvoda, trajnost izvedenih radova, stru─Źna tehni─Źka podr┼íka: na Mapei uvek mo┼żete da ra─Źunate!

Mapei proizvodi i sistemi na CERSAIE 2018 bi─çe izlo┼żeni na novom, restilizovanom ┼ítandu i predstavljeni u razli─Źitim kontekstima (hotelski sektor, stambeni objekti, komercijalni prostori, ure─Ĺenje javnih povr┼íina), a njihova upotreba bi─çe obja┼ínjena kroz prakti─Źne demonstracije stru─Źnih lica iz tehni─Źke slu┼żbe Mapei, tokom svih dana sajma.

NOVI PROIZVODI NA CERSAIE 2018
Predstavi─çemo dva nova lepka za polaganje kerami─Źkih plo─Źica i kamena:

KERAQUICK MAXI S1, novi cementni lepak klasifikovan kao C2FTS1 prema EN 12004 standardu: pobolj┼íani lepak za brzu ugradnju keramike, mermera i prirodnog kamena, uklju─Źujuc╠üi plo─Źice velikog formata i debljine, pogodan za ugradnju u debljini do 15 mm. Podne obloge ugra─Ĺene pomoc╠üu ovog lepka prohodni su za intenzivan pe┼ía─Źki saobra─çaj samo 24 sata nakon ugradnje.

ADESILEX P9 EXPRESS, brzovezuju─çi, pobolj┼íani, cementni lepak klasifikovan kao C2FE prema EN 12004 standardima, pogodan je za ugradnju kerami─Źkih plo─Źica i kamena, kao i brzu popravku podova u komercijalnom okru┼żenju. Postavljeni podovi su prohodni nakon samo 4 sata a potpuno spremni za upotrebu nakon 24 sata od polaganja.

MESTO ZA STARE ZVEZDE
Na┼íi najpoznatiji proizvodi koje smo ve─ç predstavljali u brojnim kampanjama tako─Ĺe imaju svoje mesto na Cersaie. Me─Ĺu njima se nalaze i:

KERAFLEX, porodica cementnih lepkova koja se odlikuje visokim performansama i mnogostranom primenom, za ugradnju kerami─Źkih i kamenih plo─Źica, uklju─Źujuc╠üi i one velikih formata;

MAPELASTIC, dvokomponentna, visokoelasti─Źna cementna masa za pouzdanu i trajnu hidroizolaciju balkona, kupatila, terasa i bazena;

DURSILITE, periva boja izrazite beline, na vodenoj bazi, za bojenje unutrašnjih površina gde se zahteva atraktivan završni sloj sa glatkom, baršunastom, mat površinom.

U DEMO podru─Źju na Galeriji Mapei, stru─Źnjaci iz Tehni─Źke slu┼żbe dr┼ża─çe pokazne prezentacije Mapei proizvoda svakodnevno u 11 sati, 12:30, 14:00 i 15:30 ─Źasova.

Osetite snagu Mapeija, posetite nas na CERSAIE 2018!
Mapei SRB d.o.o. Save Kova─Źevi─ça bb - 11 309 Beograd - Le┼ítane - Fax +381 11 4046 971 - office@mapei.rs