sistemska rešenja
proizvodi
za┼ítita ┼żivotne sredine
U fokusu
22/12/2017
Dvadesetprvo izdanje Sveta Mapei!
Nalazimo se na kraju jo┼í jedne poslovne godine koja je bila posebna za nas - obele┼żili smo osamdesetogodi┼ínjicu osnivanja kompanije.
Iako izlazi pred sam kraj decembra kada je tradicionalno vreme za sumiranje rezultata, poslednji ovogodišnji broj Sveta Mapei svojim stilom ne izdvaja se od ostalih izdanja. Jer mi u Mapeiju smatramo da, bez obzira na doba godine, posao nikada ne prestaje.

U dvadesetprvom broju predstavili smo pet novih referenci na kojima su saradnici Mapeija predano radili tokom cele godine. Podsetili smo ─Źitaoce da je ove godine otvoren Mapei trening centar, koji ─çe u 2018. nastaviti rad u novom ruhu, spreman za nove posetioce. Na┼ía tehni─Źka slu┼żba pripremila je tekst o uvek aktuelnoj temi - hidroizolaciji balkona i terasa. Osvrnuli smo se na u─Źe┼í─çe Mapeija na sajmu Cersaie, na kome smo tradicionalno prisutni dugi niz godina.

U 2018. nastavi─çemo da ula┼żemo veliki napor, kako bismo nastavili da ┼íirimo krug zadovoljnih saradnika i poslovnih mogu─çnosti, a svima koji su u─Źestvovali u stvaranju Sveta Mapei u Srbiji ┼żelimo da izrazimo na┼íu iskrenu zahvalnost.

Sre─çne bo┼żi─çne i novogodi┼ínje praznike ┼żeli Vam tim Mapei Srbija!
Mapei SRB d.o.o. Save Kova─Źevi─ça bb - 11 309 Beograd - Le┼ítane - Fax +381 8036 285 - office@mapei.rs
www.lexicon.it