showroom

showroom

showroom

showroom

Showroom
In onze nieuwe showroom worden alle mogelijke toepassingen van de verschillende producten die we in België en Luxemburg verdelen, tentoongesteld.
Tien maquettes op menselijke schaal laten u de meest gebruikte Mapei systemen ontdekken.
Voor de meer specifieke toepassingen zijn er 42 minimaquettes die u een precies beeld geven van wat er mogelijk is met elk van de 15 door Mapei ontwikkelde gamma’s.

Training Center
Hier kunnen we opleidingen geven aan verschillende groepen mensen.
Eerst en vooral aan onze verdelers. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten op hun beurt hun klanten zo goed mogelijk kunnen informeren en dat iedereen tevreden is. Maar ook aan de gebruikers van onze producten.
Ook hier is het noodzakelijk dat iedereen het juiste product voor de juiste toepassing en op de correcte manier kan gebruiken.
Een programma op lange termijn laat ons toe om seminaries te organiseren voor architecten en studiebureaus. Voor elk wat wils!

Training center

Training center & showroom

Referentie wand

Training Center

Beton labo

Beton labo

Beton labo

Beton labo

Betonlaboratorium
We beschikken tegenwoordig in onze infrastructuren over een betonlaboratorium. Dit laboratorium stelt ons in staat om testen uit te voeren voor de ontwikkeling van specifiek beton voor bepaalde toepassingen. Dit komt de kwaliteit van onze hulpstoffen voor beton zeker ten goede.
Mapei Benelux S.A./N.V. Zoning Industriel - Rue de l'Avenir, 40 - B - 4460 Grâce-Hollogne - telefoon +32 (0) 4 239 70 70 - Fax +32 (0) 4 239 70 71 - mapei@mapei.be
www.lexicon.it