Lessen el tőlünk néhány titkot és kezdjen bele igazán felkészülten a felújításba!

Kérem, hogy most felejtsen el egy percre mindent, ami rém sztorikat korábban a lakásfelújításokkal kapcsolatban hallott. Biztosítjuk a nálunk látott és hallott lakásfelújítási tanácsoknak köszönhetően nem kell szorongania a kivitelezés ideje alatt, hogy jó döntést hozott-e vagy sem.

Ha kérdései vannak, hogyan fogjon hozzá, mire lesz szüksége, mire kell odafigyelnie, akkor keressen minket, hiszen szakértőink várják Önt a standon, ahol minden- felújítással,- burkolással,- vízszigeteléssel,- festéssel,- hőszigeteléssel kapcsolatos kérdéseire, problémára megoldást tudnak nyújtani.​


Néhány izgalmas újdonság azok közül, amit mi kínálunk:

  • Lélegzetelállító fugaszínek, melyekkel nem lesz nehéz hangulatos otthont teremtenie, legyen szó akár hagyományos, akár romantikus vagy trendi stílusról.

  • Óriási nagy lapokat álmodott nappalijába, de nem tudja, ahhoz mi lenne a legkiválóbb ragasztó választás? Azt is mutatjuk!

  • Vagy éppen otthona hőszigetelését tervezi, és ezért jön, hogy megnézze, milyen választási lehetősége van? Akkor nálunk a helye, hiszen megmutatjuk a vékony porcelánlapokkal burkolt, innovatív hőszigetelő rendszerünket, amivel igazán egyedi lesz otthona.

Lenne rengeteg kérdése, de nem tudja megoldani, hogy valaki addig a gyerekkel legyen?
Ne csüggedjen, mert amíg nálunk van, addig ő játszhat, színezhet és rajzolhat. Standunk eddig is gyerekbarát volt, de idén amíg Ön megkapja kollégánktól a kivitelezési kérdéseire a válaszokat, és szaktanácsot, addig a gyerkőc babzsákokkal, játékokkal berendezett kis gyereksarokban játszhat. *


*FONTOS! Gyerekfelügyeletet nem vállalunk, gyerkőcök kizárólag addig tartózkodhatnak a „Mapei játszótér” területén, amíg a szülei a Mapei standján szaktanácsot kapnak!

Mi az, ami miatt feltétlenül meg kell látogatnia még minket?

Akármelyik nap is lesz a vendégünk, ha regisztrál, és velünk teker, akkor akár egy 80 000 Ft-os Mapei-es vásárlási utalvány is az Öné lehet.
Igen, mindössze regisztrálnia kell, majd fel kell pattannia a standon lévő bringára és tekerni egye.
Mi pedig naponta 80.000,- Ft-os Mapei vásárlási utalványt sorsolunk ki a regisztrált látogatók között 5 napon keresztül. Így ha Ön mellé áll a szerencse, akkor máris 80.000,- Ft-tal több marad a zsebében a kivitelezés során.
De ez még nem minden!

Fődíjunk nem más, mint egy remek kerékpár, mellyel akár ha megnyeri, el is indulhat az általunk szponzorált Mapei Tour de Zalakaros amatőr kerékpárversenyen

Mit kell ezért tennie?

Mindössze kijönnie a kiállításra 2018. április 11-15. között, regisztrálnia a Mapei standján, amivel máris bekerül abba a sorsolásba, mely során naponta egy 80.000,- Ft-os vásárlási utalványt  és a kiállítás végén egy kerékpárt sorsolunk ki a látogatók között.


Ne hagyja ki! Várjuk a Construma A pavilon 211/D standján, a Mapei-nél,


Így telt a tavalyi kiállítás:

Ha magánszemélyként szeretne regisztrálni, a cégnévhez kérem írja, hogy: magánszemély

VÁLTOZÁS! A korábbiaktól eltérően az idei évtől már nem ingyenes, hanem kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk, de csak online előzetes regisztráció esetén!
4.800 Ft helyett 1.500 Ft-os áron veheti meg belépőjét.
Mapei Kft Sport Utca 2 - 2040 Budaörs - Telefonszám 36-23-501670 - Fax 36-23-501666 - mapei@mapei.hu
www.lexicon.it