Írjon MAPEI szaktanácsért, ha felújítással, építkezéssel kapcsolatos kérdése van!
Ha tervezett vagy éppen folyamatban lévő felújításával, építkezésével kapcsolatban merül fel kérdése, forduljon bátran hozzánk!
Örömmel segítünk bármilyen szakmai kérdésben, a tökéletes megoldás megtalálásában, hogy felújítása problémamentesen, már elsőre véglegesen készüljön el!
Forduljon bizalommal a MAPEI szakértőjéhez, aki tanácsaival segíti az építkezés, felújítás során felmerülő problémák megoldását, legyen szó akár burkolásról, hőszigetelésről, falazásról, vízszigetelésről, parkettázásról vagy bámilyen kivitelezésről.

Kérdezze szaktanácsadónkat most
ittÁrajánlatra van szüksége?
Nincs ideje boltról-boltra járva begyűjteni a legjobb ajánlatokat a szükséges termékekre?
Kereskedőpartnereinktől online kérhet ajánlatot, melyre azonnal megkapja a választ.
ajánlatot kérek
Szakemberre van szüksége?
Találja meg az Önnek legmegfelelőbb kivitelezőt szakemberajánló rendszerünkben!Néhány vélemény a szolgáltatásról:Géza Kralován
Nagyon jó csapat! Kedvesek, és szaktudásukkal nekem sokat segítettek, pedig nem lett volna kötelező! Rossz anyagot javasoltak áruházban! Az áruház vezetője elismerte, hogy rossz nem a célnak megfelelő anyagot kaptunk, felhívta a MAPEI képviselőjét, ki megígérte, hogy segít helyre hozni a hibát, hozott anyagot, Ő maga megcsinálta a javítást minden ellenszolgáltatás nélkül! Sok tanácsot kaptam már előzőleg is a vezető szaktanácsadó hölgytől, de erre a gyors segítségre nem számítottunk!
Gratulálok Önöknek további sok sikert kívánok!

Ani Józsefné Lieber
A szaktanács amit kértem, gyors és hasznos volt. A szakember, aki a burkolást végezte, csak Mapei termékkel dolgozott, kiváló eredménnyel. Köszönöm

Márta Bogóné
Markovitch Béla KFT.Ügyvezetöjének és kollegáinak csak gratulálni tudok segitő
készségükért körültekintö ,érthetö tájékoztatásukért, szaktanácsukért, amit a ho-
zánemértő ember is megért.Én problémám esetén biztos őket fogom keresni.
köszönöm MAPEI. ÜDV.Bogone Márta

Zsigai Klára
Eddig, Mapeit megismerve, biztos, hogy kikérem véleményüket, segítségüket lakás felújításomnál, mert precíz, korrekt, szaktanácsai érthetők, és ügyfélbarát. Teljeskörüen kiterjed figyelme a részletekre, ügyfelek igényére is! Köszönet Markovich Béla Mapei Kft. ügyvezetőjének, és kollégáinak!

Mapei Kft Sport Utca 2 - 2040 Budaörs - Telefonszám 36-23-501670 - Fax 36-23-501666 - mapei@mapei.hu Cookie Policy Privacy Policy