Feliratkozás MAPEI hírlevélre

Mit olvashat a kivitelező szakember a MAPEI hírlevélben?

Ön is több megrendelőt szeretne?
Vagy csak szakmailag szeretné fejleszteni magát, hogy a megrendelője minden kívánságát teljesíteni tudja? Ismerni szeretné ehhez a legújabb, leginnovatívabb termékeket?


Akkor iratkozzon fel SZAKMAI hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen:


  • a munkáját megkönnyítő gyártói újdonságokról
  • Önnek szóló kampányokról
  • és mindenféle segítségnyújtásról, ami a napi munkáját segítheti, vagy melynek segítségével vállalkozását építheti.


Hírleveleink témakörét mindig az aktuális szakmai igényekhez igazítjuk, hogy valódi segítséget, érdemi információt adjon Önnek.
De ha nem szeretne annyit olvasgatni, akkor is iratkozzon fel, hiszen sok esetben videót küldünk, ahol gyakorlatban kerülnek bemutatásra újdonságaink, és munkáját segítő szakmai fogások, trükkök is bemutatásra kerülnek.


__________________________________________________________________________________


A szakmában eltöltött hosszú évek alatt megtanultuk, a hozzánk beérkező lakossági megkeresésekből tudjuk, hogy egy felújítás számos kockázati tényezőt hordoz magába.


Például egy rossz segédanyag választás esetén előfordulhat, hogy gyönyörű szép, drágán megvásárolt burkolólapok felválnak. Ebben az esetben nem csupán bosszúság éri az ingatlan tulajdonosát, hanem komoly anyagi kár is!


Milyen hasznos információkat olvashatnak a felújítók, építkezők?


  • Olyan építkezési megoldásokat, hasznos tanácsokat, tippeket, melyek segítségére lesznek a kivitelezési munkálatok során.
  • rengeteg hasznos lakásfelújítással kapcsolatos információ,
  • lakásszépítő és állagmegóvó tippek


ingyenes szaktanácsadás lehetősége, mint szolgáltatás.


 


 

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elolvastam, megértettem. A regisztráció elküldésével hozzájárulok, hogy a Mapei Kft. a megadott személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel kezelje. Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 40474
Az adatok törlését a Mapei Kft. 2040 Budaörs Sport u. 2., Tel.: 06-23/501-670, Fax: 06-23/501-666, E-mail: marketing@mapei.hu címen kérheti. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.
Adatvédelmi nyilatkozat

Iratkozzon fel a MAPEI hírlevélre!

A regisztrációhoz a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. A regisztráció során az űrlapon az adatfelvétel önkéntes, a felhasználó beleegyezésén alapul.
E-mail cím:*
Név:*
Irányítószám:
Település:
Utca, házszám:
Telefonszám:
Milyen típusú hírlevlet kér?:*
Beleegyezés:* Hozzájárulok, hogy a Mapei Kft. megadott elérhetőségeimen saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.
Mapei Kft Sport Utca 2 - 2040 Budaörs - Telefonszám 36-23-501670 - Fax 36-23-501666 - mapei@mapei.hu
www.lexicon.it