lakasfelujitas stepbystep
Ha most azt gondolná, hogy mindez lehetetlen küldetés, akkor olvasson tovább, mert van egy jó hírünk: bizony, mindez megvalósítható, de van néhány alapveto szabály, melyet jó, ha betart!

Ha így tesz, akkor felesleges idegeskedéstol kímélheti meg magát, és talán még pénzt és idot is spórolhat a kivitelezéskor!

Tudjuk, hogy egy felújítás kezdetén még az is gondot okoz sokszor, hogy mi

  • a felújítás helyes sorrendje,
  • mik a lépések, amiket érdemes betartani, hogy a munkát végzo szakemberek ne akadályozzák egymást, hanem inkább segítsék,
  • sot, milyen szakemberekre van szükség,

hogy összehangoltan és flottul haladjon a munka.
Éppen ezért elkészítettünk egy HIÁNYPÓTLÓ lakossági tematikus kiadványt, mely garantáltan a segítségére lesz. A Lakásfelújítás lépésrol lépésre c. kiadvány olyan dolgokat tartalmaz, mely kifejezetten kezdo lakásfelújítóknak szól, akik el akarják kerülni a felújítást növelo extra kiadásokat!

Így ma most kezd bele a felújításba, és megnézné az általunk javasolt az ésszeru sorrendet – és még számos hasznos tanácsot, mely kihagyhatatlan – akkor itt adhatja meg az adatait, ahová küldhetjük a kiadványt!


 Mapei Kft Sport Utca 2 - 2040 Budaörs - Telefonszám 36-23-501670 - Fax 36-23-501666 - mapei@mapei.hu Cookie Policy Privacy Policy