Pályázat
A díjat 2015-ben alapította a Mapei Kft., melynek célja az, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek munkáját, és méltó példát állítson ezzel a fiatalok számára is, továbbá vonzóvá tegye az építőipari szakmákat – kőműves, burkoló - számukra.

A díj meghirdetésére az idei évben is sor kerül, immár harmadik alkalommal, melyre ma is aktív kőműves és burkoló szakemberek pályázhatnak.

A Díjra pályázni 2017. november 1-ig lehet.
Ezt követően kerül sor a szakmai zsűrizésre, valamint a közönségszavazásra. Viszont a hivatalos díjátadóra 2018. év elején kerül sor.A pályázatok beérkezésének határideje: 2017. november 1.
Közönségszavazás időpontja: 2018. január 10.-31. között.

Ha büszke a munkájára, elért sikereire, munkáira mutassa meg a szakmai zsűrinek, majd a leendő megrendelőinek.


“Óriási élmény egy ilyen értékes díjat elnyerni és nagy felelősség is egyben. Ezzel a díjjal a nevem és a munkám is felértékelődött. Eddig is adtak a szavamra, de a díj óta még határozottabbnak érzem magam és nagyobb önbizalmam lett. Ma már fel sem merül a kérdés, hogy mi miért kerül annyiba, könnyebben elfogadják a megszabott áraimat. Ráadásul nagyobb volumenű projektekre is hívnak” – mondta Kiss Tamás Mesterek Mestere díj 2015. évi közönségdíjasa

„Ez a díj a szakmának egy óriási nagy elismerése. A kollégáimnak és nekem egy óriási motiváció volt, mert hiába van egy huszonéves múltunk, még is csak mást jelent egy díj, mert ezáltal egy bizalmat adunk az ügyfeleknek. Keresnek is minket emiatt új ügyfelek. Egy kivitelezőnek egy ilyen díj lehet akár fegyver a kezében. Mindenkinek ajánlom, hogy induljon el ezen a megmérettetésen, mert teljesen máshogy fognak hozzájuk állni az ügyfelek, vagy a leendő ügyfelek.”  – mondta Magyari Csaba Mesterek Mestere díj 2016. évi közönségdíjasa
 


 


Válogatás a sajtómegjelenésekből

Mapei Kft Sport Utca 2 - 2040 Budaörs - Telefonszám 36-23-501670 - Fax 36-23-501666 - mapei@mapei.hu
www.lexicon.it