Ha így van, akkor nevezze a Mesterek Mestere díjra!

Mindenütt azt olvasni, hogy súlyos szakemberhiány van ma az építőiparban, és a jó szakember megtalálása óriási gondot okoz. 
Mert ugye megrendelő és megrendelés van, szakember, és főleg jó szakember egyre kevesebb…

Mesterek Mestere díjat2015-ben hozta létre a Mapei Kft. azzal a céllal, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó szakembereket, és ezt ki sem tudhatná jobban egy szakemberről,hogy valóban ilyen-e mint Ön, az egyik korábbi elégedett megrendelője.

Éppen ezért változtattunk a díjon a korábbihoz képest, mert az elmúlt években a szakemberek pályázhattak, viszont az idei változásnak köszönhetően ön, mint megrendelő nevezheti a díjra a szakemberét.

Keressük az ország legjobb építőipari mesteremberét, aki számos tökéletes referenciával, és olyan elégedett megrendelővel rendelkezik, mint ön. 
Ha megmutatná ország-világnak, hogy mire képes az önnél dolgozó óriási tapasztalattal, és szaktudással rendelkező szakember, akkor nevezze erre a díjra.

Miért tegye meg mindezt?

  1. Segítsen a szakemberének, hogy egy szakmai zsűri elismerését megkaphassa, és megmutathassa, akár megmérettesse magát és szakmaiságát egy olyan „versenyen” ami egyedülálló Magyarországon!

  2. Mert a szakmai elismertségen túl pénzjutalom, és nagy értékű ajándéktárgyis a nyeremény része, amit a szakember majd önnek köszönhet.

  3. És persze azért, mert azon megrendelők között, akik pályázzák a szakemberüket, azok között egy wellness hétvégét sorsolunk ki,ahol kipihenhetik a felújítás vagy építkezés fáradalmait!


Hotel Karos Spa


Családi wellness hétvége / 3 nap – 2 éjszaka /

Sokszor hallani, hogy megesik a felújítókkal, hogy a kiválasztott szakember „mekk-mesternek” bizonyul, vagyis nem is ért igazán az adott szakmához. És persze ezekről sokat olvasni is ma az internet világában, hiszen ez olyan gyorsan elterjed. De vannak bizony profi, becsületes, hozzáértő, segítőkész szakemberek, akiket ugyanúgy ismerni kellene, és tudnia kellene mindenkinek róluk.
Ha az önnél dolgozó szakember is ilyen volt, akkor ne habozzon, ossza meg ezt mindenkivel!
Mit kell tennie?
  1. mindössze kitölteni néhány adatot a szakemberről – amin keresztül értesíteni tudjuk, hogy ajánlották a Mesterek Mestere díjra. El tudja képzelni, hogy milyen óriási büszkeséggel tölthet el egy szakembert, hogy annyira elégedettek voltak vele, hogy egy ilyen díjra érdemesnek tartják?
  2. néhány mondatot írni arról, hogy milyen jellegű kivitelezési munkákat végzett önnél a szakember,
  3. feltölteni néhány fotót az önnél végzett, elkészült munkáról,
  4. és írni néhány sort arról, hogy miért gondolja azt, hogy az önnél dolgozó szakember lenne a legalkalmasabb a Mesterek Mestere Díjra.Mapei Kft Sport Utca 2 - 2040 Budaörs - Telefonszám 36-23-501670 - Fax 36-23-501666 - mapei@mapei.hu
www.sendoc.it