A Mapei szaktanácsadói sok éves szakmai tapasztalattal és naprakész tudással segítenek megoldani a legreménytelenebbnek tűnő problémát is.Ne hagyja, hogy a váratlan problémák elvegyék a felújítás, építkezés örömét!
Kérdezze szaktanácsadónkat most! 
Küldés
Árajánlatra van szüksége?
Nincs ideje boltról-boltra járva begyűjteni a legjobb ajánlatokat a szükséges termékekre?
Kereskedőpartnereinktől online kérhet ajánlatot, melyre azonnal megkapja a választ.
 
Szakemberre van szüksége?
Találja meg az Önnek legmegfelelőbb kivitelezőt szakemberajánló rendszerünkben!


Néhány vélemény a szolgáltatásról:
Géza Kralován

Nagyon jó csapat! Kedvesek, és szaktudásukkal nekem sokat segítettek, pedig nem lett volna kötelező! Rossz anyagot javasoltak áruházban! Az áruház vezetője elismerte, hogy rossz nem a célnak megfelelő anyagot kaptunk, felhívta a MAPEI képviselőjét, ki megígérte, hogy segít helyre hozni a hibát, hozott anyagot, Ő maga megcsinálta a javítást minden ellenszolgáltatás nélkül! Sok tanácsot kaptam már előzőleg is a vezető szaktanácsadó hölgytől, de erre a gyors segítségre nem számítottunk!
Gratulálok Önöknek további sok sikert kívánok!
Ani Józsefné Lieber

A szaktanács amit kértem, gyors és hasznos volt. A szakember, aki a burkolást végezte, csak Mapei termékkel dolgozott, kiváló eredménnyel. Köszönöm
Márta Bogóné

Markovitch Béla a KFT. Ügyvezetöjének és kollegáinak csak gratulálni tudok segitő
készségükért körültekintö ,érthetö tájékoztatásukért, szaktanácsukért, amit a ho-
zánemértő ember is megért.Én problémám esetén biztos őket fogom keresni.
köszönöm MAPEI. ÜDV.Bogone Márta
Zsigai Klára

Eddig, Mapeit megismerve, biztos, hogy kikérem véleményüket, segítségüket lakás felújításomnál, mert precíz, korrekt, szaktanácsai érthetők, és ügyfélbarát. Teljeskörüen kiterjed figyelme a részletekre, ügyfelek igényére is! Köszönet Markovich Béla Mapei Kft. ügyvezetőjének, és kollégáinak!
Mapei Kft Sport Utca 2 - 2040 Budaörs - Telefonszám 36-23-501670 - Fax 36-23-501666 - mapei@mapei.hu Cookie Policy Privacy Policy