Mapei 4 LVT - produkter for Design Vinylfliser. Høy ytelse med stil.
Design er viktig både for det gode førsteinntrykket og den varige opplevelsen av f.eks. forretningslokaler, hoteller eller arbeidsomgivelser. Estetiske og funksjonelle valg som harmonerer godt med hverandre, skaper den rette atmosfæren. De imponerende kolleksjonene med LVT (luksus vinylfliser) tilbyr et bredt utvalg av svært naturtro stein-, sement- og trefinisher i flis- og plankeformat, og gir deg mange kreative valgmuligheter når du skal legge pene, praktiske og holdbare gulvbelegg.

Det komplette utvalget av robuste og slitesterke LVT-kolleksjoner byr på stor spennvidde når det gjelder stiler og stemninger.
LVT er ideelt for bruk i boliger, men har en levetid og slitestyrke som gjør at produktene også egner seg i mer eller mindre tunge kommersielle miljøer og bransjer, som skoler, helsevesen og detaljhandel.

KOMPLETTE SYSTEMER FOR LVT-INSTALLASJON - kun fra Mapei
Mapei har et bredt utvalg av produkter/systemer for LVT, og nå kan du også benytte disse systemene i bad og våtsoner, både til rehabilitering og nyproduksjon.

SPESIALPRODUKTER FOR LIMT LVT
Installasjon av limt LVT krever lim og fugemasser som har spesielt gode egenskaper når det gjelder heft og dimensjonstabilitet.
Mapeis spesialprodukter for LVT er spesielt utviklet og testet for å garantere gulvbeleggets holdbarhet, øke følelsen av komfort, samt bidra
til å gi enda flere valgmuligheter i forhold til uttrykk og estetikk
.
Lim
ULTRABOND ECO MS 4 LVT/WALL
Silylert, polymerbasert en-komponent lim til LVT-vegg, velegnet i våtsoner.
ULTRABOND ECO MS 4 LVT
Silylert, polymerbasert en-komponent lim til LVT-gulv, velegnet i våtsoner.
ULTRABOND ECO TACK 4 LVT
Vannbasert fikseringslim, spesielt egnet for løstliggende tekstiler og LVT-staver og fliser.
ULTRABOND ECO 4 LVT
Vannbasert dispersjonslim, spesielt egnet for permanent liming av designgulv, PVC og halvharde (semi- fleksible) vinylfliser.

Trinnlydsystemer
MAPESONIC SA 4 LVT
Lydisolerende, selvklebende underlag for LVT.
MAPESONIC GD 4 LVT
Lydisolerende underlag for LVT.

Spesialprodukter
FLEXCOLOR 4 LVT
Bruksklar fugemasse for vinylfliser (LVT).
PLANIPREP 4 LVT
Bruksklar finsparkel for utjevning av flisfuger og andre småskader.
Mapei AS Vallsetvegen 6 - 2120 Sagstua - Tlf +47 62 97 20 00 - Kundeservice: +47 62 97 20 20 - Faks: Kundeservice: +47 62 97 20 28 - post@mapei.no
www.lexicon.it