Termékeink értékesítése 2021-től a sóskúti és budaörsi telephelyeinken

A Mapei Kft. idén 30 éves. Üzleti stratégiánk az elmúlt 30 évben és ezt követően is az, hogy a szerződött kereskedő partnereinken keresztül valósuljon meg termékeink értékesítése, mindezt természetesen segítsük azzal, hogy megoldásainkat illetően magas szintű szaktanácsadással és szakember képzéssel támogatjuk őket és vevőiket.

2021. január 26.

Ezt az üzleti stratégiát természetesen 2021 évben is biztosítani szeretnénk, ezzel is segítve partereinket, és az ő szakember vevőiket, valamint az építkezni, felújítani vágyó megrendelőiket.

Sóskúti telephelyünkön a gyártási tevékenységünk mellett a szerződött kereskedő partnereinktől kapott, a kereskedelmi egységeikbe a működésükhöz szükséges megrendeléseket szolgáljuk ki, valamint a projekt igényekből származó rendelések fuvarszervezése, logisztikája történik.

A budaörsi székházunknál működő kis raktárunkból a szerződött és szerződéssel nem rendelkező kereskedő, valamint kivitelező cégek eseti áru kiszolgálása történik.

2021-től mindkét telephelyünkön kizárólag az adószámmal rendelkező vállalkozások részére tudunk rendelkezésre állni (társaságok, egyéni vállalkozások), melyhez a vállalkozás nevét, székhelyét és adószámát kérjük a vásárláshoz és a számla kiállításához minden esetben kollégáinknak a vásárlás előtt megadni!

A fentiek értelmében lakossági saját felhasználás céljából történő Mapei termék vásárlásra a Mapei Kft. egyik telephelyén sincs lehetőség, társaságunk nagykereskedelmi tevékenységet folytat az anyacégünk és a cégcsoport szabályainak megfelelően.

Természetesen magánszemélyek számára továbbra is elérhetőek a Mapei termékek a szerződött kereskedő partnereinknél, ahol magas színtű szakszerű tanácsadás mellett kedvező áron érhető el a teljes termékskálánk a lakosság számára kialakított kiskereskedelmi árakon.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!