Ismét díjazták az elsőre végleges minőséget

A Mapei Kft. 2024-ben újra elnyerte a rangos Superbrands és Business Superbrands díjakat, amely megerősíti a márka több évtizedes elkötelezettségét az építőipari innováció és minőség terén.

2024. május 7.
"Az építőiparban a megbízhatóság és a tartósság kulcsfontosságú. A Mapei folyamatosan törekszik arra, hogy már az első kivitelezés során tökéletes megoldásokat biztosítson, ezáltal csökkentve a későbbi karbantartási igényeket. Ennek eredményeképpen termékeink hosszantartó minőséget garantálnak, ami hozzájárul a márka ismertségéhez és elismertségéhez." - magyarázza Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

A vállalat széles termékkínálata magában foglalja az innovatív és környezetbarát megoldásokat, amelyek megfelelnek a legmagasabb ipari előírásoknak. A Mapei nem csak a termékek minőségére helyez kiemelt hangsúlyt, hanem aktívan támogatja az ügyfeleket az optimális anyagválasztás és alkalmazási módszerek megtalálásában.

A fenntarthatóság továbbra is prioritást élvez a vállalat stratégiájában, amely a lehető legkisebb környezeti terhelés elérését célozza meg. „Elsődleges célunk, hogy a lehető legkevesebb erőforrást használjuk fel, miközben maximalizáljuk az épületek élettartamát. Ebben a szellemben fejlesztjük folyamatosan technológiánkat és dolgozunk együtt a szakma képviselőivel.” - teszi hozzá Markovich Béla.

A cég vezetése kiemelt figyelmet fordít a szakmai tudás folyamatos frissítésére is. A tudásmegosztás révén a Mapei munkatársai mindig naprakész információkkal rendelkeznek az új technológiák és piaci trendek terén, amit a szakmai közösséggel is megosztanak.

„A Superbrands és Business Superbrands díjak ismételt elnyerése nem csupán a márka sikereit igazolja, hanem motivációt is ad számunkra, hogy továbbra is az építőipari minőség és innováció élharcosai maradjunk. Ezek a díjak a szakma elismerése, és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ezt elérhettük.” – mondta el Mészáros Szilvia, a Mapei Kft. PR és kommunikációs osztályvezetője.

Külön megtisztelő, hogy a Superbrands díjakra nem lehet jelentkezni vagy pályázni, csak azok a márkák kaphatják meg a védjegyeket, amelyeknek egy független bizottság odaítéli, amely marketingszakemberekből és vállalatvezetőkből áll. A díj bizonyítja a márkák sikerét és hitelességét, elismert szakemberek, szakmai szempontok alapján ítélik oda.