Dupla Siker: két vezető, két díj, egy cél

Szívvel-lélekkel vezetni nem csupán kihívás, de egyben művészet is. Ezt az elismerést vehette át nemrégiben Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője, és Mészáros Szilvia, a cég PR és kommunikációs osztályának vezetője, akik a Jövő Vezetője díjátadón taroltak.

2024. május 30.

A díj, melyet a CX-Ray alapított, és 2024. május 23-án a Memo házban harmadik alkalommal adtak át, azokat a vezetőket díjazza, akik nem csupán szakmai teljesítményükkel, hanem emberi oldalukkal is példát mutatnak. Markovich Béla első és Mészáros Szilvia második helyezettként a középvállalatok kategóriájában értek el kiemelkedő eredményt, amellyel mindketten bebizonyították, hogy a siker kulcsa a közösség erejében és az együttműködésben rejlik.

Markovich Béla, aki az ügyvezetői székben ülve mindig is törekedett arra, hogy csapata tagjait inspirálja és támogassa, így nyilatkozott a díj kapcsán: "Ez a díj számomra nem csak személyes elismerés, hanem erősítést jelent arra nézve, hogy jó úton járunk. Csapatomnak és a Mapei család minden egyes tagjának köszönhetem, hogy ma itt lehetek."

Mészáros Szilvia, aki csapatát magas szintű szakértelmével és emberközpontú hozzáállásával irányítja, szintén mély érzelmekkel nyilatkozott: "Ez az elismerés megerősít abban, hogy az emberi kapcsolatok ápolása és a folyamatos kommunikáció éppolyan fontos, mint a kőkemény üzleti döntések. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a csapatom ebben partnerem, és együtt ünnepelhetjük ezt a sikert."

A Jövő Vezetője Díj nem csupán a nyerteseknek szól, hanem minden résztvevőnek üzen, hogy a valódi vezetés az emberekért és velük együtt történik. Ebben a turbulens világban, ahol gyakran csak a profitra és eredményekre koncentrálunk, fontos emlékeztetni magunkat arra, hogy a legnagyobb eredmények az emberi kapcsolatokban és a közös célokban rejlenek.

Az elismerés ünnepélyes átadása egyben azt is jelzi, hogy a jövő vezetői már most közöttünk vannak, és készen állnak arra, hogy a változás szélén is példát mutassanak. Markovich Béla és Mészáros Szilvia vezetése alatt a Mapei Kft. bizonyította, hogy az empátia és az együttműködés a siker záloga lehet bármilyen iparágban.