La Maison de la Culture de Gatineau

Location icon Gatineau, Canada
Nr. ref.: 6
Categorie: SPATII PUBLICE

Construcție

Yard Renovation of the seating floor and stage floor of the complex’s Salle Odyssée theater Renovation of the seating floor and stage floor of the complex’s Salle Odyssée theater Renovation of the seating floor and stage floor of the complex’s
Locație Gatineau, Canada
Sub-categorie CENTRU CULTURAL
Integrat 2017
Aplicație MAPEI helps with floor renovation to modernize theater space
Data de început și de finalizare 2017
Tipul aplicației Pardoseli industriale pe baza de ciment si rasini
Deținător Private ownership
Societate contractantă LCC Construction
Distribuitor MAPEI Réno-Direct
Coordonare MAPEI Justin Lafontaine
Descriere Architect: A4 Architects

Documente suplimentare atașate

De aici puteți descărca toate documentele care fac referire la acest proiect

Produs utilizat pentru proiect

Mapecem 100

Mapecem 100

Product not available for this market,
contact us
Intern
Construcție nouă : No
Mapefloor CPU/RT

Mapefloor CPU/RT

Product not available for this market,
contact us
Intern
Construcție nouă : No

Rămâneți la curent

Abonați-vă la noul nostru newsletter pentru a primi noutăți despre Mapei