Tilpasset nordiske forhold

19. desember 2019
Kuldegrader er ingen hindring med produkter fra Mapei. Du får jobben gjort i temperaturer ned mot -10 til -15°C med mørtel- og forankringsprodukter tilpasset nordiske forhold.

Montocryl er en to-komponent hurtigherdende mørtel (PMMA) som benyttes til forankring av bolter, armeringsjern og lignende i fjell og betong. Det kan benyttes selv ved temperaturer ned mot -15°C i underlag og luft. Montocryl er også egnet til montering av betongelementer, både innstøpte hylser og i kjerneborede hull.



Nonset 120 FF benyttes til forankring av armeringsjern, fuging og understøpsarbeid i tykkelser mindre enn 50 mm, i temperaturer ned til -10°C. Produktet kan benyttes til forankring av armeringsjern i betong og fjell, montering og mindre understøpsarbeider av betongelementer, samt fuging av horisontale bevegelsesfrie fuger.

Relaterte filmer

Produkter i artikkelen

MONTOCRYL
MONTOCRYL
Metylmetakrylatbasert montasjemørtel for søyler og bolter. Kan også benyttes som reparasjonsmørtel til betong på horisontale flater. Godt…
NONSET 120 FF
NONSET 120 FF
Nonset 120 FF benyttes til forankring av armeringsjern, fuging og understøpsarbeid i tykkelser mindre enn 50 mm ned til -10°C. Forbruk: Ca.…

Hold kontakten

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få siste nytt fra Mapei