Dette lurer kundene våre på

20. mars 2020
Mange bedrifter iverksetter strenge tiltak for å sikre medarbeideres helse og for å opprettholde så normal drift som mulig.  Tom Arne Brandsegg

Leder for Kundeservice, Tom Arne Brandsegg, sier at det er mange som tar kontakt med Mapei – ikke bare for å få svar på spørsmål, men også for å opplyse om endringer eller
smittevernstiltak i egen bedrift. Dette setter alle i Mapei pris på da
slike opplysninger også bidrar til en bedre flyt og muligheten for tilrettelegging.

Her er de mest stilte spørsmålene.

Hvordan påvirker koronaviruset driften eller vareflyten?
Fabrikken på Sagstua er, pr. i dag, fullt operativ. Inntransport av råvarer og levering til kunder går også som normalt. Vi jobber aktivt med smittevern for å minimere risikoen for leveringsproblematikk. 
Vi har også gjennomført grundige risikoanalyser og iverksatt ulike tiltak for å forhindre utfordringer i produksjon og logistikk. Det er også gjort vurderinger av lagerbeholdninger og leverandører for å sikre viktige råvarer og ferdigvarer – her har vi også økt våre lagerbeholdninger. 

Hvilke smitteverntiltak har Mapei iverksatt?
Mapei har iverksatt en rekke tiltak for å sikre våre medarbeideres helse og opprettholde våre forpliktelser ovenfor kunder. Alle tiltakene tar utgangspunkt i interne retningslinjer, dialog med kommuneoverlegen og de nasjonale føringene fra Folkehelseinstituttet. Blant annet har det blitt innført forbud mot besøk på fabrikken, nye regler for varemottak, digital kundekontakt, hjemmekontor og strengere regler for renhold og hygiene.

Har dere råvarer?
Vi startet, for flere uker siden, en «utvidet» sikring av kritiske råvarer og foretar grundige risikovurderinger av leverandører og råvarer fortløpende. Mapei har også god kontakt med morselskapet og våre transportører, samt den italienske ambassaden vedrørende produksjon i Italia og varetransport i de nordiske landene. Så langt går leveransene i henhold til plan.

Brandsegg kan også forsikre at alle i Mapei nå jobber aktivt for å holde driften og forsyningene oppe slik at vi kan fortsette å være en god partner for alle våre kunder. 
 

Hold kontakten

Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få siste nytt fra Mapei